Over ons

Peer Tuincentrum in Doetinchem heeft al ruim dertig jaar ervaring op het gebied van planten, bomen heesters en toebehoren. Je kunt bij ons terecht voor vaste planten, groenteplanten, kuipplanten, éénjarige planten, vruchtbomen, klein fruit, bamboe, siergrassen, heesters, rozen, rododendrons, kruiden, waterplanten, klimplanten, graszoden, potgrond, snijbloemen, boeketten, kamerplanten en binnen- en buitenpotterie. Ook is er in het najaar en in de winterperiode een super mooie kerstsfeerbeleving gemaakt. Dit om u te inspireren.

Bij ons kun je rekenen op kwaliteit en service. Wij komen altijd met een passende oplossing. Wij combineren het online gemak met de vertrouwde offline service. Dat is de kracht van Tuincentrum Peer.

U kunt bij ons online een verlanglijstje maken, vele mooie producten kunt u vinden in het assortiment. Het is ook mogelijk om al onze tuinproducten in het echt te bewonderen. Peer Tuincentrum beschikt namelijk over een uitgebreid binnen- en buitenterrein in Doetinchem. Hier kun je inspiratie opdoen om jouw tuin helemaal compleet te maken.

Peer Tuincentrum beschikt daarnaast over sierbestrating.

 

Contact & adres

Peer Tuincentrum & Sierbestrating B.V.
Auroraweg 5
7007 GZ Doetinchem
0314 – 333 849
info@tuincentrumpeer.nl

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:          9:00 tot 18:00 uur

Vrijdag:                                           9:00 tot 20:00 uur

Zaterdag:                                        9:00 tot 17:00 uur

 

 

 

Social Media

Volgt u ons al op social media? Blijf altijd op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen!