Over ons tuincentrum in Doetinchem.

Lees hier meer over ons, hét tuincentrum voor al jouw planten, bomen, heesters en toebehoren in de tuin, op het balkon en terras. Ons zelfstandige tuincentrum is de specialist op het gebied van groen. Bekijk hier onder meer onze tuinplanten, kamerplanten en graszoden. Tevens hebben wij geruime keuze aan goede potgrond en diverse potterie.

+
Tevreden klanten

We maken van een bezoek aan het tuincentrum een beleving. Al vele tevreden klanten gingen je voor!

m2
Inspiratie

In onze uitgebreide showroom kun je inspiratie opdoen om jouw tuin helemaal compleet te maken.

+
Jaar ervaring

We hebben al ruim dertig jaar ervaring op het gebied van planten, bomen heesters en toebehoren.

Kies voor Peer!

Bij ons kun je rekenen op kwaliteit en service. Dat is wat je moet weten over ons! Wij komen namelijk altijd met een passende oplossing. Wij combineren het online gemak met de vertrouwde offline service. Dat is de kracht van Tuincentrum Peer. Het is ook mogelijk om al onze tuinproducten in het echt te bewonderen. Peer Tuincentrum beschikt namelijk over een uitgebreid binnen- en buitenterrein in Doetinchem. Hier kun je inspiratie opdoen om jouw tuin helemaal compleet te maken.

Groene gedachte

Ben je op zoek naar een mooie boom, planten voor in de tuin of kleurrijke bloemen om je terras op te fleuren? Dan helpen ze je bij Tuincentrum Peer graag op weg! De mannen en vrouw achter dit groencentrum adviseren, inspireren én zorgen dat je het tuincentrum verlaat met een lach op het gezicht. Wij kopen en verkopen vanuit een groene gedachte. Alles is van goede, stevige kwaliteit. Zo weet je zeker dat je na een maand, een jaar maar ook na drie jaar nog steeds van je tuin kunt genieten!

Over ons team

Eef Vleeming heeft Tuincentrum Peer in 2009 overgenomen. In al die jaren is het tuincentrum uitgegroeid tot een inspirerende, uitdagende en vooruitstrevende onderneming. Het klantencontact staat altijd voorop, evenals een passend advies. Zijn zoon Stefan neemt het stokje op korte termijn over en wil het bedrijf verder optimaliseren. Moderner, groter en duurzamer. Wat wél blijft zijn de vertrouwende gezichten, zoals die van Tonie. Die al sinds 2000 bij het tuincentrum werkt. Met zijn passie voor planten is hij onmisbaar. Daarnaast is Corina al ruim vijftien jaar hét gezicht van de kamerplanten-afdeling. Ze geniet van de prettige sfeer en helpt bezoekers graag verder in hun zoektocht naar de mooiste planten. Ook Marije is al jarenlang werkzaam bij Tuincentrum Peer. Ze vindt het fantastisch om met planten bezig te zijn!