Bij Tuincentrum Peer hebben wij onlangs flink verbouwd. Eerst stonden de kamerplanten in een grote ruimte en was er weinig overzicht. Nu hebben we een duidelijke structuur gecreëerd in onze winkel en meer sfeer. Daarnaast heeft het merk Mica nu ook een eigen leuk en betaalbaar hoekje.

Nieuw assortiment woon-en decoratiespullen

De kamerplanten hebben plaats gemaakt voor een compleet nieuw assortiment woon-en decoratiespullen in verschillende thema’s. Van Industrial tot retro en van herfst tot chique. Een mooie toevoeging voor de rest van ons aanbod. Je kunt er verschillende soorten kamerplanten, accessoires, vazen, droog- en zijdebloemen vinden en nog veel meer!

Trend gespot: droog- en zijdebloemen

Droog- en zijdebloemen zijn zeker een trend van dit moment en te vinden in elk interieur. Waarom? Het staat stijlvol en het is makkelijk te onderhouden. Wij hebben een mooi assortiment kant-en-klare bosjes droogbloemen in verschillende kleuren. Instagram en Pinterest staan er vol mee. En daar geven wij ze niet ongelijk mee want wat zijn ze prachtig. De bloemen van het merk Dijk Natural Collections zijn al ingedroogd en blijven daardoor maandenlang goed en mooi.

Daarnaast hebben we veel verschillende soorten zijdebloemen in mooie kleuren. Als klant kun je zelf een bos zijdebloemen samenstellen. Onze collega’s helpen je hier graag bij. Je beleeft de hele herfst en winter plezier aan onze Top Art zijdebloemen.

Creëer binnen je eigen jungle

Naast de mooie accessoires en droog- en zijdebloemen hebben wij ook nog veel groen staan in ons nieuwe gedeelte. Namelijk kamerplanten die nu veel beter tot hun recht komen. Een deel staat op een verhoging, zodat de klant meer contact heeft met de plant. Kies een kamerplant en laat hem echt stralen door één van onze moderne potten.  Bijvoorbeeld de Pachira in een rotan pot, prachtig!