Tuincentrum Peer is een tuincentrum waar persoonlijke service en goede kwaliteit op één staan. Voor alle planten, bomen, heesters en toebehoren in de tuin, op het balkon en terras kunnen klanten bij ons terecht. Wij komen altijd met een passende oplossing, hoe complex de vraag ook is.

Wat zoeken wij?
Wij zijn per direct (datum in overleg) op zoek naar een enthousiaste kassamedewerker en pakketdienst met een groen hart voor kamerplanten. Je hebt een vriendelijke uitstraling en denkt altijd in oplossingen mee met de klant. Daarnaast ben je klantvriendelijk en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. We zoeken iemand die 24 uur per week beschikbaar is, geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en flexibel is in de weekenden.

Wat worden je werkzaamheden?
Je neemt verantwoordelijkheden met betrekking tot de kassawerkzaamheden en pakketdienst en bent het aanspreekpunt voor klanten. Dagelijks geef jij klanten groen advies, reken je producten af achter de kassa en verzorg je de pakketdienst. Naast het zijn van een groenliefhebber, zoeken we ook iemand die zich thuis voelt tussen de woondecoratie en binnen potten. Met al deze verschillende afdelingen is er een grote mate van afwisseling waardoor jij je geen moment hoeft te vervelen!

Wat bieden wij?
Tuincentrum Peer is een b(l)oeiende en groeiende onderneming met een klein maar fijn en enthousiast team. De persoonlijke sfeer in ons tuincentrum zorgt voor sterk afwisselend en verantwoordelijk werk waarbij geen dag hetzelfde is. Het salaris is conform de CAO voor Retail Non Food.

Geïnteresseerd?
Beginnen jouw groene vingers al te tintelen bij het lezen van deze vacature en ben je geïnteresseerd in deze leuke functie? Stuur dan een e-mail naar stefan@tuincentrumpeer.nl met CV en motivatiebrief.