Wat zoeken wij?
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker met een groen hart voor kamerplanten. Je hebt ervaring met het geven van advies rondom kamerplanten, bent een groenliefhebber en weet klanten te inspireren met diverse planten. Daarnaast ben je klantvriendelijk en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. We zoeken iemand die minimaal 32 of 38 uur per week beschikbaar is, geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en flexibel is in de weekenden. 

Wat worden je werkzaamheden?
Je bent het aanspreekpunt voor klanten en voorziet ze van een deskundig advies met betrekking tot de kamerplanten. Dagelijks geef jij klanten groen advies, zorg je ervoor dat de afdeling kamerplanten er netjes en verzorgd uit ziet, reken je producten af achter de kassa en verzorg je de pakketdienst. Naast het zijn van een groenliefhebber, zoeken we ook iemand die zich thuis voelt tussen de woondecoratie en binnen potten. Met al deze verschillende afdelingen is er een grote mate van afwisseling waardoor jij je geen moment hoeft te vervelen!

Wat bieden wij?
Tuincentrum Peer is een b(l)oeiende en groeiende onderneming met een klein maar fijn en enthousiast team. De persoonlijke sfeer in ons tuincentrum zorgt voor sterk afwisselend en verantwoordelijk werk waarbij geen dag hetzelfde is. Het salaris is conform de CAO voor Retail Non Food. 

Geïnteresseerd?
Beginne jouw groene vingers al te tintelen bij het lezen van deze vacature en ben je geïnteresseerd in deze leuke functie? Stuur dan een e-mail naar stefan@tuincentrumpeer.nl met CV en motivatiebrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *